Rimóczi Autószervíz
Albertirsa
Pesti u. 160.
2730

Mobil: 06 20 943 98 10
E-mail: szerviz@rimoczi.hu

LIKE!

„Rólunk mondják”

Balla - festékbolt

Balla - festékbolt

kiskereskedés

Örömmel mondhatom, hogy nálunk az áruszállítás sosem jelent gondot. Erről a Rimóczi autójavító szerviz gondoskodik.

Sandró Papa

Sandró Papa

on-line pizzéria

Elmondhatjuk, hogy fogyasztóink „résen” vannak. Kiszolgálásukra biztosíték a mindig üzemképes járgányunk. Köszönjük Rimóczi szerviz!

Kezdőoldal

Ajánljuk figyelmébe
Üdvözöljük a Rimóczi szervíz honlapján

Úgy hiszem léptünk egy nagyot.

A Rimóczi autójavító szerviz egyik hitvallása volt mindig is a fejlődés a haladás. Talán majd a látogatók ha átolvassák honlapunkat maguk is rájönnek erre. Ha csak legtöbbször kislépésekben is de mindig igyekeztünk az előre mutató irányba haladni. bizonyítványok megszerzése, téglák berakása a műhely épülő falába, munkalehetőséggel szolgálni szakembereknek, remek autószerelőknek, kedvezmények, akciók, emberi kapcsolatok, műszaki vizsgaállomás válni és még sorolhatnánk.

Mivel a bevezető soraim aprópója, pont az, hogy mostantól ügyfeleink az internet tengerében is megtalálhatnak minket, engedjék meg, hogy ezek közül a lépések közül kiemeljem azt, hogy megszületett a honlapunk.

Bevallom őszintén, tőlem először idegen volt a gondolat és csak a szükségességét kezdtem gyanítani, hogy a műhelynek saját honlapja legyen.
Mára már megérett bennünk az elhatározás, hogy minél több információt osszunk meg meglévő és leendő ügyfeleinkkel és természetesen az, hogy immáron azok is megtaláljanak minket, akik a mai kor lehetőségeivel élve szinte kizárólag az interneten tájékozódnak.
A honlap hát nekik is és nekünk is készült, hiszem, hogy mindenkinek a javát fogja szolgálni az, hogy minket megtaláltak.
...És higgyék el nekem: az Önökét is.

Kellemes informálódást kívánok!


Rimóczi Róbert - Rimóczi Autószervíz. (2010)

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign