Rimóczi Autószervíz
Albertirsa
Pesti u. 160.
2730

Mobil: 06 20 943 98 10
E-mail: szerviz@rimoczi.hu

LIKE!

„Rólunk mondják”

Réczi Pál

Réczi Pál

Vendéglős - Albertirsa

A vendéglátásban én kiszállítással is foglalkozom és gondolom, mondanom sem kell, hogy milyen fontos a pontosság.
A Rimóczi - szerviz segít nekem ebben, méghozzá azzal a minőségi munkával, amit végeznek. Csak ajánlani tudom őket.

Sandró Papa

Sandró Papa

on-line pizzéria

Elmondhatjuk, hogy fogyasztóink „résen” vannak. Kiszolgálásukra biztosíték a mindig üzemképes járgányunk. Köszönjük Rimóczi szerviz!

Állapotfelmérés

Cégünk egyik alapszolgáltatása az állapotfelmérés, amellyel képet alkothatunk az Ön gépkocsijának műszaki állapotáról mielőtt az részt venne a vizsgán.

A vizsgálat szintén a megelőzést szolgálja, megóvva a tulajdonost attól a kellemetlenségtől, hogy a műszaki vizsga alatti ellenőrző eljárás alatt derüljön ki, hogy az autó valamelyik funkcionális része nem felel meg azoknak a határértékeknek, ami az aktuális vonatkozó jogszabályokban meg van határozva. Így elkerülhető az, hogy a műszaki vizsga kötelező díját kifizessük sikertelenség esetén is.

Cégünknek nem érdeke, hogy az állapotfelmérés során valótlan hibát találva becsapjuk ügyfeleinket, sokkal inkább fontos a megbízhatóság, a jó hír és a vevői elégedettség biztosítva mindenki számára a megtérülő üzleti és a jó benyomásokkal teli emberi kapcsolatot.

Hisszük azt, hogy az ajánlásoknál nincs jobb befektetés, azt, hogy áraink nagyon versenyképesek, és, hogy a szolgáltatásaink színvonala és minősége messze túlmutatnak díjszabásunkon.

Keressen meg minket és bizonoysodjon meg róla személyesen!

Keresse Rimóczi Róbertet a 06 20 943 98 10-es telefonszámon,
vagy a szervi@rimoczi.hu e-mailcímen!
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign